Hvis du påtænker at starte dit eget tøjmærke eller måske lige har gjort det, så kan du hurtigt ende ud i, at der er opgaver af tøjproduktionen, som du måske ikke har tid til. Ét af disse områder er mønsterkonstruktionen og gradueringer. Her kan vi hjælpe, så du kan fokusere på andre ting i opstarten af din virksomhed.

I kan også være så langt, at I er en etableret virksomhed, der bare har rygende travlt. Her kan vi også komme ind og afhjælpe ved at løfte nogle af konstruktionsopgaverne. Det kan forhåbentlig skabe noget rum, så I kan fokusere på de ting, der er vigtige for, at I fortsat vækster jeres forretning.

Vi kan hjælpe jer i en kortere spidsbelastet periode, eller vi kan indgå i et længere samarbejde – det er helt op til jer. Nedenfor kan I læse mere præcist, om hvad og hvordan vi kan hjælpe jer.

Målskema

Vi kan hjælpe med at oprette målskemaer med gradueringer fra start i Excel eller vedligeholde de målskemaer I måtte have i forvejen.

Vi har erfaring med PDM systemer, så er det det, I sidder med, kan vi også arbejde med det.

Til målskemaer kan vi lave ”How to measure” guides, enten tilpasset jeres specifikke style eller standard tegninger.

Opmåling og kommentering

Vi hjælper gerne med opmåling, afprøvning og kommentering af jeres prøver. Alt lige fra prototype, salgsprøver og til produktionsgodkendelse.

Konstruere mønstre

Vi kan hjælpe jer med al slags konstruktion i 2D.

Om I har brug for grundforme eller konstruktion af specifikke modeller, kan vi levere det. Det færdige mønster leveres digitalt i .dxf eller .zip format.

Har I brug for digital graduering, er det også noget, vi kan hjælpe med.

Lave 3D modeller

Hvis I har brug for at se jeres modeller i 3D, kan vi ændre jeres 2D mønstre til 3D modeller. Disse kan I bruge til enten tilretning, til brug i et virtuelt showroom, i jeres webshop, eller hvor I ellers kan forstille jer at bruge en 3D model.

Tegne arbejdstegninger

Vi kan lave arbejdstegninger af jeres håndtegninger digitalt og lave detaljetegninger i Illustrator.

How to measure guides

Udover arbejdstegninger kan vi lave en digital tegning til jeres ”How to measure”, så den passer præcis til jeres målskema.

Opsy prøvemodeller

Med en baggrund som skrædder er det også muligt at hjælpe med opsyning af prøvemodeller. Vi kan også sy salgsprøver i mindre omfang.

Udfylde techpack

Har I brug for hjælp til jeres techpack, er det noget, vi kan hjælpe med.